Antena 3 CNN Actualitate George Mihăiţă: Cel mai frumos cadou de Crăciun, cinci volume de Nichita Stănescu

George Mihăiţă: Cel mai frumos cadou de Crăciun, cinci volume de Nichita Stănescu

George Mihăiţă: Cel mai frumos cadou de Crăciun, cinci volume de Nichita Stănescu
Sursa foto: Foto: a1.ro
25 Dec 2011   •   14:32

George Mihăiţă preferă să petreacă sărbătorile departe de scenă şi să se bucure alături de familie de câteva clipe de linişte. Actorul a povestit pentru Mediafax că îşi aminteşte cu drag de cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun, cinci volume de Nichita Stãnescu.
   
"De obicei, petrec Crăciunul în familie şi nu este ceva ieşit din comun, faţă de alte lucruri pe care le fac în restul anului. Mi-am permis de foarte mult timp sã nu am spectacol de Crăciun şi sã fiu cuminte cu familia, pentru cã altfel devine un spectacol şi la câte spectacole am în restul anului... Prefer să fac Crăciunul ca la mama acasă", a spus George Mihăiţă.
   
Dacă cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun sunt cinci volume de Nichita Stãnescu, George Mihăiţă spune cã cel mai frumos film care poate fi vãzut în perioada sărbătorilor este "Reconstituirea". Filmul, în regia lui Lucian Pintilie, este unul dintre filmele de suflet ale actorului şi una dintre peliculele care au marcat generaţii întregi de români.
   
George Mihăiţă este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de teatru şi film din România. Unul dintre cele mai recente şi memorabile roluri ale sale este cel din spectacolul "Femeia care şi-a pierdut jartierele", de Silviu Purcãrete, care va putea fi vãzut şi anul viitor, la Teatrul Teatrelor de la Romexpo din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Crăciun familia România
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close