Antena 3 CNN Actualitate George Simion, ironizat pe Facebook de subalternii lui Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță

George Simion, ironizat pe Facebook de subalternii lui Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță

Reprezentanții de pe Facebook ai campaniei de vaccinare anti-COVID din România au reacționat după ce co-președintele AUR George Simion a distribuit pe pagina sa de Facebook un apel la cetățeni pentru a participa la protestul din 21 decembrie de la Parlament față de introducerea pașaportului verde.

George Simion, ironizat pe Facebook de subalternii lui Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    13 Dec 2021   •   17:22

Mai exact, cei care administrează pagina de Facebook a campaniei de vaccinare au lăsat un comentariu la postarea liderului AUR:

„Vă invităm la protestul împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare și în număr cât mai mare. 57.696 de români au murit din cauza COVID-19. Doar prin vaccinare și prin respectarea măsurilor îi putem proteja pe cei vulnerabili. Sunt peste 186.000 de locuri disponibile la vaccinare în București”, e mesajul postat de RO Vaccinare.

sursa: Facebook/ George Simion

AUR organizează pe 21 decembrie, la ora 09.00, un protest la Palatul Parlamentului, manifestația fiind îndreptată împotriva legii privind certificatul verde la locul de muncă.

„Partidele sistemului vor forța introducerea asa-zisului "certificat verde", la locul de munca. Doar presiunea poporului îi poate opri!”, a scris AUR, pe pagina de Facebook a formațiunii, postarea fiind însoțită de un afiș cu datele protestului.

 

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close