Antena 3 CNN Actualitate George Simion răspunde acuzaţiilor lui Rareş Bogdan: "Mai bine extremiști decât corupți"

George Simion răspunde acuzaţiilor lui Rareş Bogdan: "Mai bine extremiști decât corupți"

George Simion a răspuns acuzațiilor lansate de Rareş Bogdan care acuză formațiunea AUR că are în frunte "huligani" şi "extremiști". În replică, Simion a făcut nişte dezvăluiri despre prim-vicepreşedintele PNL.

George Simion răspunde acuzaţiilor lui Rareş Bogdan: "Mai bine extremiști decât corupți"
de Redacția Antena 3    |    17 Ian 2022   •   18:21

„Cine sunt huliganii din Fruntea AUR, de ce încearcă ei să spună că sunt puternici şi de neatins? Cine le ţine spatele şi le dă asigurări că nu vor fi retrași în garnizoane? Cine marchează banul? Rețeta de la vârful AUR folosește ingrediente pe care oamenii cu minimă educaţie, darămite specialişti, le pot identifica rapid: antisemitism, ură de rasă, discurs instigator contra romilor, ură faţă de Uniunea Europeană, populism acțiuni asemănătoare cu ale legionarilor şi fasciștilor- vânători de oameni, liste negre", spunea Rareş Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

În replică, George Simion, copreședinte AUR a spus: 

„Rareş Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate în care să ne spunem părerile. Nu are curaj, nu este bărbat să susţină aceste afirmații.

"Să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea" 

Chiar ne-a ameninţat zilele acestea că o să se ducă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Rareş Bogdan minte.

Voia să ne cumpere colegii să nu se prezinte la votul pentru moţiunea de cenzură. Rareş Bogdan care s-a îmbogățit pe seama românilor şi ne dă nouă acum lecții de moralitate. (...)

„Mai bine extremiști decât corupți"

Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere când făcea emisiuni şi lua bani de la diferiți invitaţi? Avem şi martori în sensul ăsta. Acum ne atacă, că suntem huligani şi extremiști. Este un mincinos, să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea. Mai bine extremiști decât corupți", a spus George Simion.

Rareş Bogdan, reacţie după declaraţiile lui George Simion

În timpul intervenției lui George Simion, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a transmis un mesaj şi a spus că afirmațiile liderului AUR nu sunt adevărate.

„Dacă doream să caut şi să doresc să caut pe cineva, caut direct. Nu am vrut şi nu am nevoie de intermediari, oameni care se bagă în seamă. Spun că nu este adevărat, că sunt prostii. Mi se pare penibil să ia cineva în considerare aşa ceva", a transmis Rareş Bogdan.

În replică, George Simion a afirmat:

„Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase, dar ştie toată lumea cine e. Mă bucur că  astfel de impostor nu va mai fi votat niciodată în România.

„Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc"

Mă bucur că de 4 zile delirează şi ne spune lui Emmnuel Macron. O să ne dea bătăiţă, ce o să ne facă? Rareş Bogdan s-a descalificat! Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc", a spus George Simion, copreședinte AUR la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: George Simion Rareș Bogdan aur PNL
Parteneri
Mama fetiţei omorâte în Bucureşti a mărturisit cine i-a ucis copilul
x close