Antena 3 CNN Actualitate Haos în vămi, la intrarea în România. Diaspora revine acasă de sărbători | Aplicația care arată timpul de așteptare la frontieră

Haos în vămi, la intrarea în România. Diaspora revine acasă de sărbători | Aplicația care arată timpul de așteptare la frontieră

Andrei Dincă, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad a explicat, la Antena 3 CNN, ce măsuri au fost luate la graniță pentru a facilita accesul românilor care se întorc acasă și cum se poate verifica timpul de așteptare la vamă.

de Mia Lungu    |    17 Dec 2022   •   11:59

"Având în vedere că ne aflăm în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, când mulți cetățeni români stabiliți în străinătate hotărăsc să își petreacă sărbătorile alături de familie, Poliția de Frontieră a dispus măsuri suplimentare pentru asigurarea unui control operativ și fluent.", a precizat Andrei Dincă.

"A fost suplimentat personalul Poliției de Frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și, în funcție de trafic, vor fi suplimentate și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructură fiecărui punct de trecere.

Românii care doresc să între în țară pot utiliza și celelalte 11 puncte de trecere a frontierei deschise în regim internațional la granița cu Ungaria.

Poliția de Frontieră are o aplicație traficonline, disponibilă pe pagina de internet a instituției, unde persoanele care doresc să tranziteze frontiera pot verifică timpii de așteptare."

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close