Antena 3 CNN Actualitate Identitate comună: Două tinere din România au acelaşi CNP (VIDEO)

Identitate comună: Două tinere din România au acelaşi CNP (VIDEO)

Identitate comună: Două tinere din România au acelaşi CNP (VIDEO)
Sursa foto: Cristina Alexandru
21 Oct 2009   •   19:51

În realitate sunt atât de diferite şi totuşi sunt identice în acte. Două tinere de 25 de ani au aflat, după 11 ani, că împart acelaşi Cod Numeric Personal. Totul a ieşit la iveală, în momentul în care una dintre ele a vrut să-şi preschimbe buletinul. A rămas surprinsă să afle că este deja căsătorită şi are şi un copil.

Cristina Alexandru are 25 de ani, locuieşte în Mărăcineni, judeţul Buzău şi nu este căsătorită.? În actele mele de stare civilă figuram căsătorită cu un băiat pe care nu-l cunoşteam. Eu urma să mă căsătoresc la rândul meu cu altcineva?, povesteşte femeia.

Problemele nu sunt însă de azi, de ieri. Au început în urmă cu 11 ani, când femeia a mers să îşi facă buletinul. Între timp, cele două femei şi-au văzut fiecare de drum. Una s-a căsătorit, în Dâmboviţa, fără ca nimeni să-i verifice cu atenţie datele din buletin. Cealaltă a terminat facultatea în Buzău şi aşteaptă acum un copil. Prima are o nouă identitate, în timp ce a doua are doar o mulţime de probleme.

Acum, încearcă să lămurească situaţia la tribunal. După ce i se va elibera o nouă carte de identitate, tânăra speră că va reuşi să se şi căsătorească.


Observator

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close