Antena 3 CNN Actualitate IGPR: Mandatul de aducere pentru mama Luizei Melencu nu poate fi pus în executare

IGPR: Mandatul de aducere pentru mama Luizei Melencu nu poate fi pus în executare

IGPR: Mandatul de aducere pentru mama Luizei Melencu nu poate fi pus în executare
Sursa foto: foto- captură Antena 3
27 Sep 2019   •   21:28

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat, vineri seară, că mandatul de aducere emis pe numele mamei Luizei Melencu, la cererea DIICOT Craiova, nu poate fi pus în executare, din cauza problemelor medicale ale femeii.

Citește și: Mama și bunicul Luizei rămân internați în spitalul din Craiova

"Referitor la punerea în aplicare a mandatului de aducere pe numele doamnei Melencu vă comunicăm că, în urma concluziilor medicale preliminare, poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au întocmit un proces verbal în care s-a consemnat faptul că mandatul nu poate fi pus în executare, conform art. 266 alineatul (3) din Codul de Procedură Penală", transmite IGPR.

Potrivit textului de lege citat de IGPR, "dacă persoana arătată în mandatul de aducere nu poate fi adusă din motive de boală, cel însărcinat cu executarea mandatului constată aceasta într-un proces-verbal, care se înaintează de îndată organului de urmărire penală sau, după caz, instanţei de judecată".

Mai mulți jandarmi au mers, vineri, la casa familiei Luizei Melencu pentru a pune în executare mandatul de aducere mamei fetei pentru prelevarea probelor biologice.

Citește și: Jandarmii au venit să o ia cu forța pe Monica Melencu la DIICOT. Bunicul Luizei, gest extrem. Și-a turnat benzină pe haine

Femeia a făcut un scandal monstru şi a strigat după ajutor, spunând că nu vrea să meargă la DIICOT.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close