Antena 3 CNN Actualitate Imaginile accidentului din parcarea subterană a unui mall din Bucureşti. Titi Aur: "Şoferul a încurcat pedalele"

Imaginile accidentului din parcarea subterană a unui mall din Bucureşti. Titi Aur: "Şoferul a încurcat pedalele"

Antena 3 a difuzat imaginile şocante cu accidentul teribil produs ieri, în parcarea subterană a unui mall din Capitală. Doi oameni au avut fost răniţi în urma impactului puternic. "În loc să apese pe pedala de frână, a apăsat pe pedala de acceleraţie. Accidentul este foarte asemănător cu cel din Andronache, când o femeie a omorât două copile", a spus Titi Aur, în exclusivitate la Antena 3.

Imaginile accidentului din parcarea subterană a unui mall din Bucureşti. Titi Aur: "Şoferul a încurcat pedalele"
Sursa foto: zoso.ro
de Iulia Gorgorin    |    03 Apr 2022   •   12:39

În imaginile postate pe zoso.ro, se vede un autoturism de teren care întâi loveşte o maşină parcată, apoi demarează în viteză şi se izbeşte de o maşină care se deplasa încet în spatele unui alt autoturism. 

În impactul puternic, maşina a fost pur şi simplu proiectată într-un stâlp.

Şoferul şi pasagerul din dreapta din maşina strivită au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru ingrijiri medicale.

În total, cinci autoturisme au fost implicate în accident, două dintre ele fiind staţionate.

Doi dintre şoferii testaţi cu etilotestul nu consumaseră alcool, urmând ca investigaţiile să fie făcute si in privinţa şoferului care a fost rănit.

Poliţiştii vor stabili din ce cauză s-a produs accidentul.

Titi Aur, fost campion de raliuri și expert în condus defensiv, a vorbit astăzi, în exclusivitate la Antena 3, despre motivul pentru care s-a produs accest accident.

"În proporţie de peste 95% că motivul este că cel de la volan a încurcat pedalele. În loc să apese pe pedala de frână, a apăsat pe pedala de acceleraţie. Accidentul este foarte asemănător cu cel din Andronache, când o femeie a omorât două copile. Şi, ca să ne uităm la adevărata cauză, aceasta este slaba sau proasta pregătire a şoferilor şi mai ales că nu se ţine cont în programul de pregătire de anumite detalii. Şi aici, detaliul de care vorbesc este, acolo unde ţii călcâiul piciorului drept, în dreptul pedalei de frână, sau în dreptul pedalei de acceleraţie.

×
Subiecte în articol: accident parcare mall Titi Aur
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close