Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu bucureştenii care au distrus barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4

Imagini cu bucureştenii care au distrus barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere cu bucureștenii care au vandalizat barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4. Imaginile vor fi trimise Poliției pentru identificarea și pedepsirea persoanelor.

Imagini cu bucureştenii care au distrus barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4
Sursa foto: Daniel Băluță/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    21 Aug 2021   •   10:32

Potrivit filmării realizate de camerele de supraveghere dintr-o zonă a Sectorului 4, unii oamenii au încercat să rupă barierele din parcările cu plată, în timp ce alții provoacă pagube din neglijență.

"Parcările publice automatizate cu barieră din sectorul nostru sunt monitorizate video pentru protecția dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră, astfel încât avem posibilitatea să oferim Poliției Române imagini care pot duce la identificarea persoanelor care produc orice fel de pagube în aceste spații.

În urmă cu două zile, colegii de la Direcția Mobilitate Urbană au postat pe pagina lor de Facebook o filmare cu mai mulți cetățeni care, din rea voință sau neglijență, au distrus barierele unor parcări din sectorul nostru.

Revin cu rugămintea pentru cei care locuiesc în sectorul 4 sau doar îl tranzitează, să respecte și să protejeze investițiile făcute pentru comunitatea noastră", a transmis primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close