Noi imagini cu femeia aruncată de la etaj în timpul incendiului de la Constanța

de Laura Dinu    |    17 Feb 2021   •   12:43
Noi imagini cu femeia aruncată de la etaj în timpul incendiului de la Constanța Exclusiv

Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini noi din timpul tragediei de la Constanța.

În imagini, se poate vedea momentul în care aceasta cade de la balcon cu tot cu laptopul după care s-a întors în apartamentul cuprins se flăcări. 

Soțul femeii a declarat, după tragedie, că în laptop erau pozele cu fiul lor care murise în luna decembrie. 

Femeia s-a întors după laptop, moment în care a fost blocată în apartament

Acesta susține că pompierii au ajuns târziu și au dat foarte greu drumul la apă. De asemenea, bărbatul spune că a ieșit din apartament împreună cu soția lui, însă aceasta s-a întors să își ia laptopul.

-Dar doamna s-a întors?

-Da, să-și ia laptopul. Am ieșit împreună, eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate... și din nefericire, fără să știu eu, s-a întors... Probabil nu a mai putut să iasă din cauza focului afară și a mers pe balcon.

-Era ceva important în acel laptop?

-Da, ea e contabilă... și ține contabilitatea...”, a declarat bărbatul. 

Incendiul a izbucnit de la un altar cu lumânări în memoria fiului decedat

Incendiul s-a declanşat de la lumânările aprinse în apartament. Fiul cuplului de proprietari murise în urmă cu o lună iar mama amenajase un altar cu lumânări în memoria lui. 

Femeia şi soţul său erau acasă în momentul în care flacăra de la altar a aprins obiectele din jur. Cei doi au încercat să stingă incendiul cu apă. Pentru că flăcările s-au extins, soţul femeii a cerut ajutorul vecinilor iar unul dintre aceştia şi-a amintit că există un extinctor la parter.

Bărbatul ar fi coborât să ia stingătorul dar nu l-a găsit. Când s-a întors în apartament, incendiul mistuia încăperile iar bărbatul i-a cerut soţiei să părăsească apartamentul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close