Antena 3 CNN Actualitate Imagini greu de privit. I se spune "Jack Spintecătorul" din Cluj, după ce a SCALPAT un bărbat cu sabia, într-un bar

Imagini greu de privit. I se spune "Jack Spintecătorul" din Cluj, după ce a SCALPAT un bărbat cu sabia, într-un bar

Imagini greu de privit. I se spune "Jack Spintecătorul" din Cluj, după ce a SCALPAT un bărbat cu sabia, într-un bar
de O.P.    |    12 Feb 2014   •   05:32

Imagini  incredibile la Cluj-Napoca. Doi bărbaţi au fost tăiaţi cu sabia de un tănar după o bătaie ca-n filme dintr-un bar din oraş. Unul dintre cei atacaţi a fost scalpat efectiv în urma atacului. 

În shimb, agresorul a reuşit să fugă şi este căutat şi acum de poliţişti, deşi bătaia a avut loc în urmă cu mai bine de două săptămâni. Tănărul este cunoscut în oraş ca fiind extrem de agresiv. A mai fost reţinut odată pentru 24 de ore, în urma unui alt scandal, dar judecătorii au considerat că nu este pericol public şi l-au lăsat în libertate.

În jurul orei 19.00 din seara de 25 spre 26 ianuarie, tânărul este surpins de camerele de supraveghere ale barului. Bărbatul îşi ia liniştit sabia din portbagajul maşinii şi se grăbeşte să intre în bar



Odată intrat, tânărul loveşte orbeşte în stânga şi-n dreapta clienţii cu care se luase la harţă.

Unul dintre bărbaţi cade secerat după lovitura agresorului. Altul se apără cu ajutorul unui scaun. Înainte de a fugi din bar, individul îi mai aplică o ultimă lovitură în zona capului uneia dintre victime şi-l scalpează.



Agresorul a fost identificat de poliţişti şi este acum căutat. Cu doar căteva zile înainte de atacul violent din bar, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă, după ce devastase un magazin. Reţinerea nu a fost însă aprobată pentru că unul dintre judecatori a considerat că nu reprezintă un pericol public.

×
Subiecte în articol: violenta
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close