Antena 3 CNN Actualitate Imagini incredibile. Acţiune de tip mafiot îndreptată împotriva lui Mihai Gâdea

Imagini incredibile. Acţiune de tip mafiot îndreptată împotriva lui Mihai Gâdea

Imagini incredibile. Acţiune de tip mafiot îndreptată împotriva lui Mihai Gâdea
de S.T.    |    29 Sep 2015   •   23:25

Realizatorul Sinteza Zilei, Mihai Gâdea , CEO al Antena 3, a prezentat, marţi, imagini incredibile de pe camerele de supraveghere cu o acţiune de tip mafiot îndreptată împotriva sa.

"Am lăsat maşina în parcarea de la Antena3, păzită, cu barieră, cu bodyguarzi, pentru că acolo sunt maşinile noastre cu care facem transmisiunile(...). Un BMW x5, printr-o manieră foarte abilă, aşteaptă până se ridică bariera pentru o altă maşină. Sunt doi, unul la volan, unul operează. Interesant este că sunt atât de abili încât reuşesc să îi păcălească şi pe paznici. Când termina operaţiunea, unul ia telefonul mobil şi face fotografii la maşini(...). Există suspiciuni întemeiate că au încercat să umble la maşină pentru motive pe care nu le ştim. O să aflăm cine sunt ei, de cine sunt puşi, care sunt intenţiile", a spus Mihai Gâdea, marţi seară, la "Sinteza zilei".

"Am chemat poliţia, au făcut tot ce trebuie la faţa locului, vă asigur că aceşti indivizi, şi mai ales stăpânii lor, vor plăti", a mai spus Mihai Gâdea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea"

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close