Antena 3 CNN Actualitate Inaugurare nefericită pe autostrada Timişoara-Arad: a avut loc primul accident

Inaugurare nefericită pe autostrada Timişoara-Arad: a avut loc primul accident

Inaugurare nefericită pe autostrada Timişoara-Arad: a avut loc primul accident
Sursa foto: Foto: agenda.ro
de O.P.    |    19 Dec 2011   •   06:33

Pentru că a vrut a vrut să se bucure la maximum de tronsonul de autostradă inaugurat sâmbătă, un şofer a apăsat prea tare pedela de acceleraţie şi a fost protagonistul unui nefericit accident.

Un arădean s-a ales cu maşina avariată, după ce, într-o zonă fără parapeţi, a alunecat într-o pantă pe remorca unui alt autoturism. Ambulanţa şi poliţiştii au sosit imediat la faţa locului, acordând primul ajutor pasagerilor care au avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Vă reamintim că tronsonul de autostradă Timişoara-Arad a fost inaugurat sâmbătă. Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au tăiat panglica celor 32 de kilometri.

Boc şi Boagiu au testat drumul cu un autoturism Dacia Duster.

Premierul a spus că are noroc că în România se mai inaugurează şi autostrăzi, deoarece astfel are şi el ocazia să mai conducă. „Noroc că mai inaugurăm autostrăzi în România, că mai am şi eu ocazia să conduc, că altfel...” ,a comentat Boc.

Premierul s-a urcat la volanul unui Dacia Duster, pe bordul căruia a pus un pahar cu apă, iar pe locul din dreapta s-a aşezat ministrul Anca Boagiu. Cei doi au plecat către Arad pentru a testa calitatea lucrărilor.

Boc a ţinut să mulţumească ministrului Transporturilor, după ce au ajuns la Arad. „Practic, punem în circulaţie tronsonul de autostradă Arad-Timişoara. De astăzi, încă 32 de kilometri de autostradă intră în circulaţie în România. Asta înseamnă pentru noi, cei care de trei ani conducem destinele Guvernele României, să avem 122 kilometri de autostradă pe care se circulă în România. O felicit în primul rând pe doamna ministru pentru că din nou a dat dovadă de pragmatism şi s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Boc.

 





×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close