Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în Sectorul 2 din Capitală! O casă cu două etaje a fost cuprinsă de flăcări: ''Erau degajări mari de fum!''

Incendiu în Sectorul 2 din Capitală! O casă cu două etaje a fost cuprinsă de flăcări: ''Erau degajări mari de fum!''

Mansarda unei case din Sectorul 2 a fost cuprinsă de flăcări, pe strada Paul Greceanu. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar cauza incendiului este momentan necunoscută.

Incendiu în Sectorul 2 din Capitală! O casă cu două etaje a fost cuprinsă de flăcări: ''Erau degajări mari de fum!''
de Iulia Gorgorin    |    05 Ian 2021   •   18:20

Reporterul Andrei Grigore a fost la locul unde a avut loc incendiul din Sectorul 2, într-o zonă foarte apropiată de centrul Capitalei.

''Apelul la 112 a fost făcut în jurul ore 16:05, iar la faţa locului au ajuns pompierii. Vorbim despre şase autospeciale de stingere, două autoscări, un SMURD, de asemenea, o ambulanţă de Terapie Intensivă SMURD, dar şi detaşamentul special de salavatori.

Se întâmplă pe strada Paul Greceanu, în Sectorul 2. Este o zonă foarte apropiată de centrul Capitalei şi de asemenea foarte apropiată de Secţia 6 de Poliţie din Capitală.

Erau degajări foarte mari de fum venite de la mansarda unui imobil de două etaje.

Până în acest moment înţelegem că nu sunt victime, persoanele au fost evacuate, atât din imobil, dar şi din imobilele învecinate. Erau întradevăr speriaţi, am stat de vorbă cu aceştia, însă, repet, nu erau victime raportate până la acest moment. Sursa incendiului nu este încă cunoscută. Totul s-a întâmplat cu mansarda imobilului de două etaje'', a transmis Andrei Grigore, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: incendiu București
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close