Antena 3 CNN Actualitate Incendiul puternic din centrul Capitalei a fost stins. Un bărbat a fost transportat la spital

Incendiul puternic din centrul Capitalei a fost stins. Un bărbat a fost transportat la spital

Incendiul puternic din centrul Capitalei a fost stins.  Un bărbat a fost transportat la spital
12 Ian 2018   •   18:00

Update: Incendiul izbucnit vineri într-un apartament al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, în cartierul Dorobanţi, a fost stins după aproximativ o oră. Şapte persoane au fost evacuate din clădire, dintre care trei au fost expuse la fum. Un bărbat fost transportat la spital.

Știrea inițială: Incendiu puternic în centrul Capitalei, vineri după-amiază. Un apartament de la etajul trei al unui bloc din strada Radu Beller a fost cuprins de flăcări.

Incendiul se manifestă violent, iar patru echipaje ale pompierilor intervin la fața locului. O cantitate foarte de mare de fum a fost degajată de acest incendiu.

Pompierii au început să evacueze locatarii.  În același timp, aceștia încearcă să lichideze flăcările, care se manifestă cu o violență foarte mare și există pericolul de a se propaga și la alte apartamente. Pompierii acționează atât din interior, de pe scara blocului, cât și din exterior, cu ajutorul unei autoscări.

Nu există persoane rănite în acest moment. O singură persoană expusă la fum se află în ambulanţa SMURD, unde i se administrează oxigen prin mască.
 

 

×
Subiecte în articol: pompieri Capitală incendiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close