Antena 3 CNN Actualitate Incendiul din Ștefănesti. Răniții transportați la Spitalul Pantelimon, ținuți două ore în camera de gardă

Incendiul din Ștefănesti. Răniții transportați la Spitalul Pantelimon, ținuți două ore în camera de gardă

Incendiul din Ștefănesti. Răniții transportați la Spitalul Pantelimon, ținuți două ore în camera de gardă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Noi 2016   •   13:40

Update: Două dintre victimele incendiului izbucnit astăzi la o hală în Ştefăneşti, în apropierea Capitalei, sunt de mai bine de două ore în camera de gardă de la Spitalul Pantelimon. Răniţii sunt blocaţi în unitatea de primiri urgenţe deoarece nu există locuri pentru ei în niciun spital cu secţie specializată pentru arşi. De cealaltă parte, Valentin Popescu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, susține că răniții nu aveau nevoie de internare și sunt transportați la Spitalul de Arși din București pentru îngrijiri.

”Nu a fost vorba de nici un blocaj, a fost o evaluare care s-a făcut în unitatea de primiri urgență pentru că medicii trebuiau să se asigure că au arsuri ale căilor aeriene sau nu. Având în vedere că mu au arsuri ale căilor aeriene, s-a luat decizia să fie transportați către Spitalul de Arși, care îi poater îngriji. În plus, arsurile nu sunt grave, sunt pe 8-10% din suprafața corpului, de gradul 1 și 2. Unul dintre cei din incendiu de la Ștefănești este internat la Secția de Arși de la Spitalul Floreasca, vorbim de cel care este în starea cea mai gravă”, a declarat Popescu în direct la Antena 3.  

 

Update: Incendiul din Ștefănești a fost stins. Șase persoane au fost rănite în urma incendiului. Dintre acestea doar patru au fost transportate la două spitale din Capitală. La fața locului mai există doar un echipaj pompieri pentru a asigura că nu mai există nici un pericol.

 

Update: Incendiul izbucnit miercuri la hala de pe şoseaua Ştefăneşti a fost localizat şi nu mai există risc de propagare a focului, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Potrivit acestuia, în prezent, mai există focare în interior, la care pompierii lucrează pentru a le stinge în totalitate.

”În acest moment echipajele de popieri au reușit să intre în spațiu, având în vedere că această hală este alcătuită în totalitatera ei din materiale metalice exista posibilitatea pe timpul manifestării arderii generalizate ca urmare a temperaturilor degajate să se prăbușească o parte din hală și să surprindă echipajele de pompieri în acel spațiu. Au fost patru victime, din care trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toate au fost transportate la spital cu arsuri la nivelul feței și la nivelul membrelor superioare. Nu au fost identificate alte victime”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Patru persoane - trei bărbaţi şi o femeie - au fost rănite în incendiul care a izbucnit la o hală aflată pe şoseaua Ştefăneşti. Răniţii au fost transportaţi la spitalele Pantelimon şi Floreasca, având arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, din primele date, este posibil ca focul să fi izbucnit de la recipiente sub presiune care au explodat. La faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere şi 6 ambulanţe SMURD, detaşamentul special de salvatori şi o autoscară.

Update: Un incendiu a izbucnit miercuri la o hală aflată pe şoseaua Ştefăneşti, flăcările cuprinzând aproximativ 500 de metri pătraţi, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Patru persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite în incendiu. Din primele constatări la fața locului, incendiu a pornit de la posibile recipiente sub presiune care au explodat, fără impact asupra forțelor de intervenție. Victimele au fost transportate la Pantelimon și Floreasca, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit miercuri la o hală aflată pe şoseaua Ştefăneşti, flăcările cuprinzând aproximativ 500 de metri pătraţi, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere şi 6 ambulanţe SMURD, detaşamentul special de salvatori şi o autoscară.

''Ard mase plastice şi material lemnos. Există posibilităţi ridicate de extindere la o altă hală'', precizează sursa citată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu incendiu puternic
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close