Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! L-au pus director la Romatsa! Angajații cer demisia întregii echipe de conducere

Incredibil! L-au pus director la Romatsa! Angajații cer demisia întregii echipe de conducere

Un manager de salon de înfrumusețare a fost numit director la Romatsa. Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România cere demisia întregii echipe de conducere a companiei după ce aceasta l-a pus în funcția de director pe Florentin Ulmeanu, cu experiență în conducerea saloanelor de înfrumusețare și cea a service-urilor auto.

Incredibil! L-au pus director la Romatsa! Angajații cer demisia întregii echipe de conducere
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    09 Iul 2020   •   08:55

Angajații de la Romatsa s-au întors împotriva managementului companiei. Cei din sindicatul serviciului de trafic aerian din România au trimis o scrisoare către conducerea regiei Romatsa, regia care se ocupă de zborurile din țara noastră, prin care îl acuză pe directorul Romatsa, Valentin Cimpuieru, că l-a numit la începutul lunii iulie în funcția de director de dezvoltare pe Florentin Adrian Ulmeanu, care până acum era șef al Direcției Regionale București.

Aceștia susțin că Ulmeanu nu merită funcția de director de dezvoltare pentru că este fost manager de saloane de înfrumusețare și de service auto. Prin urmare, nu are nicio treabă cu aviația. De asemenea, membrii sindicatului susțin că Ulmeanu este membru PNL și că este susținut de greii PNL, așa ar fi ajuns în această funcție. 

Romatsa nu a oferit, până la acest moment, niciun punct de vedere. 

Scandalul a început cu câteva luni în urmă chiar, încă de când Florentin Ulmeanu a fost numit șef al direcției regionale la Romatsa. 

×
Subiecte în articol: ROMATSA florentin ulmeanu

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close