Antena 3 CNN Actualitate Înmormântări pe bandă rulantă! Cristiana Copos, despre comenzile mari de colivă, în loc de prăjituri şi torturi

Înmormântări pe bandă rulantă! Cristiana Copos, despre comenzile mari de colivă, în loc de prăjituri şi torturi

Este ultimul weekend în care se mai pot organiza nunţi şi botezuri, în schimb sunt înmormântari pe bandă rulanta. În loc de torturi şi prăjituri, cofetăriile primesc comenzi mari de colivă.

Înmormântări pe bandă rulantă! Cristiana Copos, despre comenzile mari de colivă, în loc de prăjituri şi torturi
Sursa foto: Captură Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    23 Oct 2021   •   15:23

În ultimele 24 de ore, peste 450 de români au murit, după ce au fost infectați cu noul coronavirus.

Cristiana Copos, patronul unui lanţ de cofetării, a mărturisit, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, că este o perioadă tristă şi niciodată nu şi-ar dorit să vândă colivă, preparatul nelipsit la pomenirea morţilor.

"Îmi pare rău să ne întâlnim după o astfel de veste tristă şi în astfel de împrejurări. Nu m-am gândit acum 31 de ani când am făcut cofetăria, că la un moment dat o să vină perioada când voi face mai multe colive decât torturi sau prăjituri. Eu sfătuiesc pe toată lumea, când ajungem la o astfel de situaţie, e mai bine să ascultăm sfatul specialiştilor în orice şi să nu ascultăm sfatul altora, pentru a fi nevoit cineva să ne cumpere colivă. 

E o perioadă tristă, bineţeles că încercăm să o ducem cu fruntea tristă. Deşi mi-aş dori să vând cât mai multe produse, nu mi-aş dori să vând mai multă colivă.

Eu cred că a respecta aceste lucruri, noi nu le facem pentru ţară, noi le facem pentru noi înşine şi de dragul familiilor noastre. De aceea, trebuie să încercăm în această perioadă, să fim cât mai restrictivi cu mediile în care mergem şi să respectăm întru totul sfaturile specialiştilor pentru a avea într-un timp cât mai scurt o viaţă normală", a spus Cristiana Copos.

 

×
Subiecte în articol: Cristiana Copos coliva
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close