Antena 3 CNN Actualitate INTERVIU EXCLUSIV. Mona Segall, omul din spatele celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România

INTERVIU EXCLUSIV. Mona Segall, omul din spatele celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România

INTERVIU EXCLUSIV. Mona Segall, omul din spatele celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România
Sursa foto: foto- captură Antena 3
05 Mai 2019   •   23:21

E considerat cel mai bun producător de televiziune din România. Mona Segall, omul din spatele „Asia Express” sau „Chefi la cuțite” ne dă o lecție de succes în producția de televiziune. 

„Eu adaptez acest proiect la ce știu eu că-și dorește publicul din România, la nevoile stației. Eu împreună cu colegii mei facem acest conținut. Din tot ceea ce oferă formatul și cei care l-au scris pe aceste rute, noi le transformăm în povești mai lungi, în mai mult conținut, mai inventăm probe sau alte lucruri care se întâmplă pe lângă ce e în acest format”. 

Ce a avut în plus Asia Express România?

„De asta îmi place mie reality-show. Pentru că mie îmi plac oamenii. Pentru mine nu există oameni buni sau răi, există doar oameni interesanți. Și atunci încerc să-i descopăr. De asta am făcut mereu emisiuni de genul acesta, cu mai mult succes, poate, decât alții. Eu sunt fiică de documentariști, eu așa am crescut, încercând să descopăr oamenii prin cinema, televiziune, film documentar. Nu e neapărat un merit al meu, cât norocul vieții mele, norocul destinului meu”. 

„Îmi place să descopăr, să las oamenii să se descopere singuri și să încerc să-i pun în situații în care să se descopere și să se facă iubiți. Chiar dacă nu-i iubește toată lumea și unii îi judecă în anumite situații”. 

„Ce e frumos la Asia Express e că e o echipă formată din oameni din toate țările. Echipa mea, cu care lucrez la toate show-urile, e cea mai importantă pentru mine. Dar tot ce înseamnă Asia Express e mult mai mult. Localnicii, în fiecare țară, sunt foarte importanți. Asia Express are în spate o echipă și locală, și echipa românească, dar și echipa celor care dețin formatul”. 

Au fost momente în care concurenții au fost puși în pericol?

„Au fost, mai ales în India. Noi avem un traseu pentru fiecare zi. Știm că trebuie să plecăm dintr-un loc și să ajungem în alt loc. Se întâmplă să nu ajungă toți în acea zonă. Și sunt sate, mai ales în India, unde oamenii nu sunt atât de primitori, unde sunt fanatici religioși, unde nu prea ai cum să gestionezi situația, unde nici Poliția nu e foarte prietenoasă. S-a întâmplat să fie percheziționați pe stradă. Ei nu au pașapoartele cu ei. Dar nu acesta a fost pericolul. Sunt anumite state în care nu mai văzuseră oameni albi, erau extratereștri pentru ei. În India mai e o problemă, ei nu se înțeleg unii cu alții, nu reușeau să facă față situației. Fanaticii religioși nu erau de acord nici măcar să se treacă pe strada lor”. 

Au fost momente când concurenții au spus că vor să plece?

„Da, au fost, dar trec foarte repede pentru că începe adrenalina. Se pare că până la urmă nimeni nu vrea să plece. Toți se plâng, dar apoi e un moment de adrenalină când mai vor”. 

„Au fost concurenți mai difcili, dar nu a fost nimic neașteptat. Castingul se face în așa fel încât să avem concurenți de toate felurile, ca să se înțeleagă cât de greu e, că nu poate oricine să treacă prin aceste situații”. 

Urmăriți tot interviul cu Mona Segall în video-ul de mai jos

×
Subiecte în articol: România emisiuni
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close