Antena 3 CNN Actualitate Întrebarea unei eleve de 17 ani care l-a pus în încurcătură pe Dan Barna: "Recunosc, franc, dar nu am făcut până acum consultări cu copiii"

Întrebarea unei eleve de 17 ani care l-a pus în încurcătură pe Dan Barna: "Recunosc, franc, dar nu am făcut până acum consultări cu copiii"

O adolescentă de 17 ani l-a pus în încurcătură pe preşedintele USR, Dan Barna, atunci când l-a întrebat, în cadrul proiectului "Judecata Copiilor" de la Antena 3, cum se consultă partidul său cu copiii în planurile politice.

Întrebarea unei eleve de 17 ani care l-a pus în încurcătură pe Dan Barna: "Recunosc, franc, dar nu am făcut până acum consultări cu copiii"
de Claudia Popovici    |    12 Noi 2020   •   21:01

Sophia Cîrlan, elevă a liceului "Gheorghe Lazar” din București, a participat la Antena 3, alături de alţi 5 copii, la o dezbatere pe teme politice în cadrul căreia liderii principalelor partide politice din România au răspus întrebărilor venite dinspre elevi.

Întrebarea Sophiei i-a dat bătăi de cap preşedintelui USR: Cum se consultă partidul dvs. cu copiii atunci când construieşte platforma politică?

Răspunsul lui Dan Barna:

"Am avut deja întâlniri cu asociaţiile studenţeşti, cu asociaţiile tinerilor până la momentul de faţă.

Recunosc franc, aş putea să spun, să răspund aşa simpatic, dar nu am făcut până acum consultări cu copiii, dar este un lucru la care ne gândim. 

Vom găsi cu siguranţă, şi asta este o promisiune pe care ţi-o fac privindu-te-n ochi, vom găsi o soluţie ca şi după alegeri, eventual şi până atunci, dar în afară de discuţii cu "Salvaţi Copiii" care au existat de-a lungul timpului, dar şi discuţii despre aşteptările voastre legat de ceea ce înseamnă educaţie şi consultările acestea au existat în ţară, făcute de colegii mei, când am pregătit programul pe care l-am lansat săptămâna trecut. 

Liderii politici ai țării la Judecata Copiilor! O dezbatere fără precedent, organizată de Antena3

Chiar contaţi, pentru că voi sunteţi perspectiva reală pentru care ne batem capul fiecare. Felicitări!

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close