Antena 3 CNN Actualitate Învăţătoarea şpăgară, ceartă cu părinţii: "Adică, vreţi să vă transmit că sunteţi tâmpiţi, că nu sunteţi nişte adulţi?"

Învăţătoarea şpăgară, ceartă cu părinţii: "Adică, vreţi să vă transmit că sunteţi tâmpiţi, că nu sunteţi nişte adulţi?"

Învăţătoarea şpăgară, ceartă cu părinţii: "Adică, vreţi să vă transmit că sunteţi tâmpiţi, că nu sunteţi nişte adulţi?"
Sursa foto: Foto: theguardian.com
01 Ian 2014   •   11:09

Detalii şocante ies la iveală în cazul învăţătoarei acuzate că a cerut bani de cadouri de la părinţii elevilor săi. Reporterii noştri au intrat în posesia unor înregistrări mai mult decât grăitoare ale discuţiilor dintre părinţi şi dascăl.

De fapt, sunt schimburi tăioase de replici în care se vorbeşte despre şpagă şi se aduc jigniri.

Părinţii i-au reproşat învăţătoarei că a cerut bani pentru cadourile bodyguarzilor şi pentru cele alte altor angajaţi ai şcolii

"Nu sunteţi cartofi, nu sunteţi oi, să vă învăţ! Sunteţi nişte adulţi în toată puterea! Eu v-am întrebat: V-aţi organizat? Este în politica românească, balcanică, de sărbători, să se ofere. V-am întrebat dacă v-aţi organizat. Mi s-a spus că aveţi un buget de 50 de lei la patru oameni. Şi am spus: Cui daţi patru cadouri? Trei profesori şi un director Şi cealaltă directoare are bube? (...) Şi copiii nu salută doctorul, femeile de serviciu. Dau eu bani de la mine...", le-a spus învăţătoarea părinţilor.

"Din tâmpiţi, cretini, ţigani, nu ne-a scos! Suntem nişte idioţi că nu ne-am organizat! Şpaga se dă de la 300 de euro în sus. Este incredibil! Ieri, am stat două ore aici şi m-a făcut varză!", a afirmat un părinte.

Procurorii însă au intrat pe fir şi cercetează cazul. Inspectoratul Şcolar a sesizat Parchetul.

×
Subiecte în articol: invatatoare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close