Antena 3 CNN Actualitate Jandarm, găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Jandarm, găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară de la Cernavodă

În această dimineață, un jandarm din cadrul Unității Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, a încercat să își ia viața executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului.

Jandarm, găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară de la Cernavodă
de Laura Dinu    |    09 Mar 2021   •   08:43

De urgență, după acest incident, la ora 07.47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofițerul a fost preluat de către un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor.

Jandarmul, subofițer cu experiență, aparține Unității Speciale de jandarmi. Aceasta se subordonează direct Inspectoratului General de Jandarmi Bucuresti.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani trecuse recent printr-un divorț. 

Potrivit primelor informații, jandarmul s-a închis într-o cameră, unde a încercat să își ia viața. Un coleg a fost cel care l-a descoperit. 

”În momentul de față pot să vă confirm că avem un incident la nivelul Unității Speciale. Un coleg, jandarm, din informațiile pe care le am până acum, o posibilă tentativă de suicid. Colegul nostru a intrat în serviciu astăzi, de dimineață, nu a prezentat niciun indiciu că ar fi urmat o asemenea tragedie. 

I s-a acordat primul ajutor, a fost ridicat de serviciul de ambulanță și a plecat către o unitate medicală. 

Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenție și la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră și acolo s-a întâmplat. 

Nu cunoaștem, deocamdată, ce l-a împins spre un asemenea gest”, a declarat Nicolae Dan, purtător de cuvânt unitatea de jandarmi Cernavodă.

Subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020 a fost declarat apt. 

 

 

×
Subiecte în articol: jandarm centrala cernavoda
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close