Antena 3 Actualitate Judecătorul Adrian Bordea este noul vicepreşedinte al CSM

Judecătorul Adrian Bordea este noul vicepreşedinte al CSM

de M.Z.    |    26 Feb 2013   •   14:21
Judecătorul Adrian Bordea este noul vicepreşedinte al CSM
Sursa foto: Foto: Agerpres

Judecătorul Adrian Bordea a fost ales, marţi, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii cu 16 voturi "pentru" şi o abţinere, a declarat preşedintele Consiliului, Oana Schmidt Hăineală, în urma voturilor exprimate de membrii plenului CSM, informează Mediafax.

Înaintea alegerii noului vicepreşedinte al CSM, reprezentanţii Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR) au cerut retragerea candidaturii judecătorului Adrian Bordea.

Solicitarea Asociaţiei Magistraţilor din România a provocat dispute aprinse în CSM, membrii Consiliului cerând reprezentanţilor AMR să-i lase să decidă ei în cazul candidaturii lui Adrian Bordea.

Pe de altă parte, Adrian Neacşu a pus în discuţie revocarea preşedintelui CSM, Oana Schmidt Hăineală. El a susţinut, că prin votul dat în cazul revocării din CSM a judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica s-a făcut o reparaţie.

Pe 5 februarie, judecătorul Adrian Bordea, reprezentantul magistraţilor instanţei supreme în Consiliul Superior al Magistraturii, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CSM.

Marţi, judecătorii Cristian Danileţ şi Alina Ghica au fost revocaţi din CSM.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close