Antena 3 CNN Actualitate Justiție A fost cerută audierea Alinei Gorghiu în dosarul Turceni-Rovinari

A fost cerută audierea Alinei Gorghiu în dosarul Turceni-Rovinari

A fost cerută audierea Alinei Gorghiu în dosarul Turceni-Rovinari
16 Sep 2016   •   10:47

Avocatul lui Octavian Laurenţiu Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, a solicitat vineri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie audierea în calitate de martor, în dosarul "Rovinari - Turceni", a copreşedintelui PNL Alina Gorghiu

Solicitarea a fost făcută în cadrul procesului "Rovinari - Turceni", în care sunt judecaţi Victor Ponta şi Dan Şova. 

Avocatul a explicat că doreşte audierea Alinei Gorghiu, pe motiv că aceasta a reprezentat, la un moment dat, compania Electrica într-un proces civil cu CE Rovinari. 

Potrivit lui Victor Ponta, solicitarea a fost respinsă.

”Solicitarea a fost facut de catre avocatii fostilor directori de la Turceni si Rovinari ; deoarece doamna Avocat Gorghiu Alina Stefania era si consilier juridic al Presedintelui AVAS Teodor Atanasiu ( cel care a incheiat contractele cu Sova si Asociatii) si in acelasi timp era si avocat al "Electrica" SA ( tot din prrodoliul AVAS) in procesle cu Turceni si Rovinari!

Procurorul de sedinta DNA a fost de acord cu audierea tuturor martorilor propusi de aparare - cu exceptia audierii Doamnei Avocat Gorghiu Alina Stefania! Normal, nu?” a scris Victor Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu audiere Victor Ponta dan sova
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close