Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dosarul de incompatibilitate al lui Alin Nica, clasat de procurori. A solicitat Senatului să abroge revocarea

Dosarul de incompatibilitate al lui Alin Nica, clasat de procurori. A solicitat Senatului să abroge revocarea

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să claseze dosarul în care Alin Nica era acuzat de incompatibilitate de către ANI.

Dosarul de incompatibilitate al lui Alin Nica, clasat de procurori. A solicitat Senatului să abroge revocarea
Sursa foto: Facebook | Alin Nica
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   17:39

În acest context, Alin Nica solicită Senatului să abroge revocarea astfel încât să poată renunța la procesul existent pe rol (în plus, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România sprijină abrogarea revocării deoarece au sesizat în scris, acum câteva săptămâni, că tratamentul a fost unul nedrept și lipsit de argumente juridice).

În 12 septembrie 2023, Senatul a votat revocarea lui Alin Nica din Consiliul Național de Integritate.

Alin Nica a declarat că va continua să semnaleze abuzurile comise de ANI în fața Consiliul National de Integritate (cifrele oficiale menționate de el arată că 9 din 10 persoane menționate în astfel de comunicate de presă sunt nevinovate).

Demersul lui Alin Nica este un apel la responsabilitate și atenție către comunitate, mai ales în contextul alegerilor electorale care urmează.

×
Subiecte în articol: Alin Nica dosar clasat
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close