Antena 3 CNN Actualitate Justiție Liviu Dragnea, mărturie în fața președintelui CCR: Legile trebuie să fie pe înțelesul oamenilor

Liviu Dragnea, mărturie în fața președintelui CCR: Legile trebuie să fie pe înțelesul oamenilor

Liviu Dragnea a fost scos săptămâna trecută de la penitenciarul Rahova și dus la Curtea Constituțională, unde s-a discutat excepția de neconstituționalitate.

Liviu Dragnea, mărturie în fața președintelui CCR: Legile trebuie să fie pe înțelesul oamenilor
Sursa foto: Hepta
09 Iun 2020   •   15:32

Fostul lider PSD a stat față în față cu președintele CCR. În această perioada, procedura e mai grea. Doar președintele este prezent în sală, ceilalți judecători sunt prezenți prin intermediul video-conferinței. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Dragnea a stat în fața președintelui și și-a argumentat cauza, după care cei nouă judecători s-au retras și au discutat și a venit răspunsul în aceeași zi. A fost respinsă cererea, surse spun că Dragnea nu avea șanse de câștig.

”Legile să fie pe înțelesul oamenilor”, ar fi spus fostul lider PSD.

Contestația, respinsă de Tribunalul București!

Contestația la executare, pe care Dragnea a depus-o în urmă cu câteva luni și care viza faptul că acel complet care l-a condamnat nu ar fi fost unul specializat, a fost respinsă de Tribunalul București.

Fostul lider PSD făcea referire la o decizie a CCR care spunea că acele cazuri de corupție pot fi analizate doar de complete specializate, ceea ce nu a fost cazul în speța lui, respectiv el nu a fost condamnat de un complet specializat, pentru că la acel moment nici nu erau constituite aceste complete specializate.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea CCR
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close