Antena 3 CNN Actualitate Justiție 11 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc în Timiş

11 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc în Timiş

11 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc în judeţul Timiş, în urma a 24 de percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată.

11 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc în Timiş
Sursa foto: DIICOT
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2024   •   16:40

11 persoane au fost reţinute, miercuri, pentru trafic de droguri de risc în Timiş, după ce au avut loc 24 de percheziţii domiciliare. 

Cei 11 suspecţi au fost prezentaţi la Tribunalul Timiş cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și  efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație, toate în formă continuată. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu ceea ce au descoperit poliţiştii de la Crimă Organizată:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

“În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe psihoactive (MDMB-INACA,  MDMB-4en-PINACA și MDMB-BUTINACA) porționate și ambalate (în folii de aluminiu și punguțe) în scopul comercializării, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, precizează DIICOT.

Oamenii legii precizează că, începând cu anul 2022 şi până în prezent, 16 persoane ar fi deţinut şi comercializat, în mod repetat, canabis, 3 - CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB - Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive), către consumatori din judeţul Timiş, pe parcursul investigaţiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacţii.

×
Subiecte în articol: trafic droguri Timișoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close