Antena 3 CNN Actualitate Justiție Zi decisivă pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat află dacă scapă de arestul preventiv

Zi decisivă pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat află dacă scapă de arestul preventiv

Zi decisivă pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat află dacă scapă de arestul preventiv
06 Iul 2017   •   11:05

Cristian Boureanu află astăzi dacă scapă de arestul preventiv. Pe 3 iulie, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au respins luni cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă pe numele lui Cristian Boureanu, în dosarul în care fostul deputat este acuzat de ultraj după ce a agresat un poliţist rutier. 

Instanţa a dispus ca Boureanu să fie plasat în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă. 

Dacă decizia Judecătoriei va fi menţinută de Tribunalul Bucureşti, Cristian Boureanu va avea mai multe interdicţii, printre care să nu părăsească domiciliul fără permisiunea organelor judiciare şi să nu comunice cu persoanele vătămate - Adrian Ovidiu Andrei şi Dorin Costel Iamandi - sau membri de familie ai acestora, precum şi cu martorii care au asistat la incident. 

Mandatul de arestare preventivă emis anterior pe numele lui Cristian Boureanu expiră pe 10 iulie. 

Decizia pe care o vor lua astăzi magistraţii va fi una definitivă. Boureanu e acuzat de ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada Rutieră din Capitală. Incidentul a avut loc în urmă cu aproape o lună, la un control de rutină, iar fostul parlamentar şi iubita sa erau pasageri în maşina oprită de Poliţie.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close