Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, luxul bine făcut. Imagini impresionante

Klaus Iohannis, luxul bine făcut. Imagini impresionante

Klaus Iohannis, luxul bine făcut. Imagini impresionante
Sursa foto: foto: Agerpres
03 Aug 2018   •   21:15

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat, vineri, la "Exces de putere", imagini impresionante cu domeniul Vilei Lac 3, acolo unde s-au cheltuit sume semnificative pentru una dintre pasiunile președintelui Klaus Iohannis: tenisul.

"O investiție menită să-i aducă nu doar confort, ci să-i satisfacă una dintre pasiuni domnului Klaus Iohannis. E vorba de terenul de tenis din curtea vilei Lac 3, care a beneficiat rând pe rând de îmbunătățiri, de la eliminarea distrugerilor pe care cei doi câini ai lui Traian Băsescu le-au făcut (...) după care i-au crescut stâlpii de instalației de nocturnă, după care i-a crescut și un balon care să-i permită președintelui să joace tenis indiferent de anotimp. Ei bine asta se întâmpla la vila Lac 3, pentru care se cheltuiseră aproape 1.000.000 de euro ca să se facă tot felul de îmbunătățiri", a spus Adrian Ursu.

Președintele de dreapta, urmașul nomenclaturii

Pentru că președintele Klaus Iohannis a renunțat să mai plece în vreo vacanță în Tenerife sau în Miami, după cum îi era obiceiul, o variantă foarte bună pentru se relaxa este vila de protocol de la Neptun, o vilă al cărei domeniu s-a transformat radical de când actualul șef al statului a preluat mandatul, în 2015.

"Priviți verdele intens care domină parcul din incinta acestui ansamblu al nomenclaturii pe stil vechi și nou. Ei bine, în 2017, an cu tensiuni politice, cu două guverne care s-au schimbat, verdele e tot verde, marea e tot acolo, pontonul de asemenea, dar și un pic de maro.

Terenul de tenis care a apărut la vila de la Neptun este evident, cum îl și vedeți pe ecran. Ceva-ceva cu toporul au tăiat pentru domnul Iohannis. Așadar a venit terenul de tenis de la Snagov la Neptun, după Klaus Iohannis", a explicat Adrian Ursu.

"La noi e fenomenul acesta: oamenii de dreapta sunt toți bugetari sau atârnători la buget. Luxul lor e de dreapta, într-adevăr, doar că e de la buget. Și omul acesta, cât ar fi de președinte, să-ți faci balon acasă, când el e la câteva sute de metri de terenuri de tenis. E plină zona acolo, la Vila Lac 3

E greu să-și închirieze două ore un balon din ăla, unde oricum nu-l vede nimeni?", a spus Mugur Ciuvică.

×
Subiecte în articol: Exces de putere Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close