Antena 3 CNN Actualitate Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mar 2019   •   15:47

Liviu Dragnea s-a dezlănţuit la adresa lui Dacian Cioloş, după ce acesta din urmă a cerut liderilor PSD să depună declaraţii că nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de informaţii. 

„Are tupeu”, spune Dragnea despre liderul Plus, căruia îi cere să răspundă la întrebările privind propriile sale legături cu serviciile secrete.

Citiți și Liviu Dragnea, declarații după ședința PSD: „Nu putem să modificăm bugetul din cauza mofturilor unui om care întâmplător e președintele României”

„Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vre legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!”, a mai spus Dragnea. 

Dacian Cioloş a declarat duminică că vrea să vadă de la Liviu Dragnea „declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate", altfel acuzaţiile lui rămân „vorbe în pustiu“.

Citiți și Liviu Dragnea: „Îi sprijin cu toate puterile mele pe magistrații din România”

 

×
Subiecte în articol: atac Dacian Cioloş Liviu Dragnea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close