Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil cu cinci victime, în Brașov. Un adolescent și un adult au murit

Accident teribil cu cinci victime, în Brașov. Un adolescent și un adult au murit

Două persoane și-au pierdut viața în această seară, într-un accident rutier teribil cu cinci victime, petrecut între localitățile Codlea si Vulcan din județul Brașov.

Accident teribil cu cinci victime, în Brașov. Un adolescent și un adult au murit
de Ovidiu Stan    |    Ioana Mircea    |    20 Dec 2023   •   19:55

Un accident rutier între două autoturisme, petrecut în această seară pe DJ 112A între localitățile Codlea si Vulcan a luat viețile unui adolescent de 16 ani și unui adult.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma incidentului au rezultat cinci victime printre care și două fete în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani care au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Brașov pentru investigații medicale.

Citește și: Accident grav la Piața Unirii din București, în zona Hotelului Horoscop. Traficul este blocat

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, șoferul care a rămas încarcerat în urma impactului a fost declarat decedat. Tânărul în vârstă de 16 ani care se afla în stop cardio-respirator nu a putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, fiind declarat decedat.

O femeie în vârstă de 38 de ani, policontuzionată, a fost transportată la UPU Brașov pentru investigații medicale.

Două fete în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigații medicale.

În acest caz, polițiștii rutieri din Brașov fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil.

×
Subiecte în articol: accident Brașov
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close