Antena 3 CNN Actualitate Locale Soț și soție, morți într-un accident cumplit, înainte de Sărbători, în Caransebeș

Soț și soție, morți într-un accident cumplit, înainte de Sărbători, în Caransebeș

Accident cumplit în Caransebeș! Două persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, astăzi, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un alt autoturism pe o stradă de acces către un cartier.

Soț și soție, morți într-un accident cumplit, înainte de Sărbători, în Caransebeș
de Vali Popovici    |    Ioana Mircea    |    21 Dec 2023   •   18:25

Un accident rutier, soldat cu decesul a două persoane, soț și soție, a avut loc în această după-amiază, în cartierul Valea Cenchii din municipiul Caransebeș, pe DN58.

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care o victimă a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii și predată echipajului medical in stop cardio respirator.

Citește și: Accident teribil cu cinci victime, în Brașov. Un adolescent și un adult au murit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tot în stop cardio-respirator se afla și cea de-a doua victimă. Pentru ambele victime s-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de o oră, dar din păcate, fără succes.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeș, la intersecția cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 72 de ani și a pasagerei dreapta față, de 76 de ani – soția sa. Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Circulația a fost blocată mai bine de două ore, pe DN58 formându-se coloane de autoturisme de peste 3 km pe ambele sensuri de mers.

La locul accidentului a acționat Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și IPJ CS.

×
Subiecte în articol: accident Caransebes
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close