Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri de doar 20 de ani au murit pe loc și alți doi sunt în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară

Doi tineri de doar 20 de ani au murit pe loc și alți doi sunt în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară

Accident mortal în pasajul Michelangelo din Timișoara. Doi adolescenți de doar 20 de ani și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a izbit un parapet și a ricoșat într-o autoutilitară.

Doi tineri de doar 20 de ani au murit pe loc și alți doi sunt în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară
Sursa foto: Captură Foto Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    Daciana Cordoş    |    23 Feb 2023   •   09:28

Unul dintre tinerii morți este Dănuț Tol, care făcea parte din echipa de robotică Delta Force care a câștigat anul trecut campionatul mondial din Statele Unite.  

Tânărul care a condus mașina avea permis de două luni.  

Pasagerii autoutilitarei povestesc cum tânărul care conducea a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. 

”A avut viteză, în fața noastră a dat în parapet, bordură și zid și direct sub noi s-o băgat!”. 

Citește și: El este Dănuț, tânărul de 20 de ani care a murit la Timișoara. Era geniu în robotică

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tinerii de doar 20 de ani care stăteau pe bancheta din spate. Aceștia au murit pe loc. 

”Am folosit depărtătorul, foarfeca și cilindrii să îndepărtăm stâlpii autoturismului, persoanele decedate fiind prinse sub scaunul din față și al șoferului, și am deconectat bornele bateriei”, spune și un reprezentant ISU.

Șoferul mașinii luase permisul cu doar două luni în urmă. 

”În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 23.02.2023, la ora 01:16, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs în Municipiul Timișoara, pe Bd. Corneliu Coposu. 

La locul evenimentului s-au deplasat 15 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic. 

În sprijin a intervenit și o ambulanță SAJ cu medic. 

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o autospecială de transport public, în care se aflau, în total, 9 persoane. 

În autoturism au fost identificate 4 victime încarcerate, dintre care 2 persoane conștiente cu multiple traumatisme și alte 2 persoane (una de sex masculin și una de sex feminin), care au fost declarate decedate. 

Cele două victime au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD”, transmite ISU. 

×
Subiecte în articol: Timisoara accident
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close