Antena 3 CNN Actualitate Locale Aleea unui parc din Timișoara, mutată în fața unui afterschool, după ce soția directorului școlii și-a dorit ca elevii să vină curați pe picioare

Aleea unui parc din Timișoara, mutată în fața unui afterschool, după ce soția directorului școlii și-a dorit ca elevii să vină curați pe picioare

Angajații de la Drumuri, au distrus, fără aprobare, aleea unui parc din Timișoara, și au mutat-o în fața unui afterschool pentru că soția directorului unității de învățământ nu și-a mai dorit ca elevii să vină murdari pe încălțăminte.

Aleea unui parc din Timișoara, mutată în fața unui afterschool, după ce soția directorului școlii și-a dorit ca elevii să vină curați pe picioare
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    21 Dec 2023   •   20:04

Dalele dintr-un parc din Timişoara au fost scoase şi transformate într-un trotuar amplasat în faţa unei şcoli. De lucrare s-au ocupat chiar angajaţii societăţii de la drumuri municipale, instituţie aflată în subordinea primăriei.

Totuşi, decizia de a muta dalele nu a aparţinut edilului, ci directorului liceului unde au fost montate acestea. Return to index of stories...

Pregătiți cu lopeți, roabă, mașini de tasat și nisip, angajații Societăţii de Drumuri Municipale au scos, fără a avea aprobare, zeci de dale dintr-un parc pentru a construi un trotuar. Totul la solicitarea soţiei directorului unui liceu pedagogic, astfel încât elevii care vin la after school să nu își murdărească pantofii.

Citește și: Eleve din Târgu Jiu, ajunse la spital cu toxiinfecție alimentară de la mâncarea gătită la cantina liceului

După ce au fost surprinşi de trecători şi luaţi la întrebări, muncitorii au strâns imediat uneltele din dotare și s-au făcut nevăzuți. Au lăsat, însă, gropile de unde au scos dalele, gropi pe care le-au astupat în această dimineaţă.

"Un director de școala a plătit niște muncitori ai companiei de Drumuri să fure dale de pe domeniu public pe care să-l instaleze la afterschoolul privat pe care îl operează cu soția sa.

Toți cei care au fost prinși vor fi dați afară fără nicio discuție", a declarat Ruben Laţcău, viceprimarul Timișoarei.

Contactat telefonic de reporterii Antena 3CNN, directorul Colegiului Național Pedagogic "Carmen Sylva" susține că nu știa ca dalele au fost luate din parcul din apropiere.

×
Subiecte în articol: Timișoara afterschool
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close