Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă cu bombă la un mall din Timișoara. Forțele de ordine fac cercetări la fața locului

Alertă cu bombă la un mall din Timișoara. Forțele de ordine fac cercetări la fața locului

O nouă alertă cu bombă, la un mall din Timișoara. Autoritățile au intrat în alertă, după ce un apel la 112 anunța că cel mai mare mall din orașul de pe Bega va sări în aer.

Alertă cu bombă la un mall din Timișoara. Forțele de ordine fac cercetări la fața locului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    12 Mar 2023   •   19:06

Update 21:00 Alerta cu bombă la centrul comercial din Piața Consiliul Europei din Timișoara a fost falsă. Apelantul, care a mai anunţat cu alte 5 ocazii amplasarea de bombe în diferite locuri din oraş, a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă.

În urma verificărilor s-a stabilit că alarma era falsă, iar apelantul este același tânăr în vârstă de 15 ani, care a fost internat la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă.

---

Apelul a fost înregistrat la ora 18:11 minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dispeceri serviciului unic de urgență 112 au observat că numărul de pe care s-a efectuat apelul coincide cu numărul de pe care un puști de 15 ani, din Timișoara a mai alertat de alte 5 ori doar în acest an, diferite alerte cu bombă, în școli, centre comerciale și chiar la una din bisericile catolice din oraș.

Forțele de ordine, echipe anti-tero, pompierii și un echipaj CBRN a ajuns imediat la față locului și fac verificări la locul indicat unde ar fi montată bomba.

Clienții nu au fost evacuați.

Dacă se dovedește că alerta a fost falsă, odată identificat, apelantul va fi sancționat cu 2.000 de lei.

×
Subiecte în articol: alerta cu bomba Timișoara
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close