Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă la un hipermarket din Botoșani, după ce soțul unei angajate a murit din cauza coronavirusului

Alertă la un hipermarket din Botoșani, după ce soțul unei angajate a murit din cauza coronavirusului

Un scandal imens printre angajații unui hipermarketing din Botoșani a prins contur după ce soțul unui angajate de la raionul cofetărie – brutărie a decedat din cauza coronavirusului. Angajații sunt revoltați că cele 20 de persoane care au intrat în contact cu colega îndurerată nu au fost trimiși în izolare.

Alertă la un hipermarket din Botoșani, după ce soțul unei angajate a murit din cauza coronavirusului
Sursa foto: Pixabay.com
14 Mai 2020   •   23:01

Angajații susțin că doar soția bărbatului infectat și ulterior decedat și colega ei de raion au fost trimise acasă, deși femeile au intrat în contact cu aproape toți angajații din magazin, relatează botoșăneanul.ro.

„Soția decedatului a intrat în contact cu întreg raionul, mai bine de 20 de persoane, iar conducerea nu a luat nicio măsură, pe ceilalți i-a lăsat așa, de izbeliște. Colega a fost trimisă acasă în concediu de odihnă, deși este vorba despre izolare. Încearcă să se ascundă totul. Nu a fost anunțat nimeni, totul este acolo, vor să meargă închis”, se arată în mesajul publicat de sursa citată.

Reprezentanții magazinului se apără și susțin că au luat toate măsurile pentru protejarea angajaților.

„Dorim să vă asigurăm că luăm permanent toate măsurile sanitare, de monitorizare și prevenție stabilite de autorități. Mai mult, suntem o companie care a introdus măsuri excepționale, dincolo de cele standard, precum: montarea de bariere transparente între casieri și clienți în toate magazinele sau circuite de cumpărături « fără atingere » cum este cazul aplicației prin care clienții scanează produsele direct la raft și plătesc fără a pune produsele pe banda de la casele de marcat sau al caselor Self-CheckOut”.

×
Subiecte în articol: hypermarket angajati coronavirus
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close