Antena 3 CNN Actualitate Locale Marturia cutremurătoare a asistentului medical SMURD care a fost trimis să-și salveze propriul copil: Nu am vărsat nicio lacrimă lângă el

Marturia cutremurătoare a asistentului medical SMURD care a fost trimis să-și salveze propriul copil: Nu am vărsat nicio lacrimă lângă el

”Știam că fiecare lacrimă a lui înseamnă că e în viață”, este mărturia cutremurătoare a unui asistent de la SMURD Timiș care a avut parte de cea mai grea intervenție a vieții lui, cea de a-și salva propriul fiu.

Marturia cutremurătoare a asistentului medical SMURD care a fost trimis să-și salveze propriul copil: Nu am vărsat nicio lacrimă lângă el
28 Mai 2020   •   14:04

Micuțul în vârstă de 4 ani se plimba cu bicicleta când a fost lovit de o mașină. În timp ce se deplasa cu elicopterul spre ceea ce părea a fi o misiune ca oricare alta, lui Sebastian i-a sunat telefonul, iar soția i-a explicat că fiul lor a fost călcat de mașină în satul bunicilor. 

Acesta nu și-a pierdut cumpătul. Când a ajuns la locul accidentului și-a zărit fiul întins pe targă. 

”Am primit un apel prin stație să ne îndreptăm către localitatea Fârdea pentru că s-a produs un accident în care este implicat un copilaș. În acel moment mi-a sunat și telefonul. Am văzut că este soția care țipa și era agitată și mi-a spus că fiul nostru nu este bine, a avut accident, că nu răspunde, nu se mișcă”, a declarat Sebastian. 

”Gândeam și pe partea de tată și pe partea de asistent, că trebuia să merg acolo să îl ajut, nu să plâng. E greu să te stăpânești”, a mai declarat cu lacrimi în ochi. 

”A trebuit să mă ocup și de el să fie liniștit, și de partea medicală la care m-am gândit tot timpul ce e de făcut. Nu am vărsat nicio lacrimă în fața lui, până a aterizat elicopterul. După, am ieșit puțin afară, trebuia puțin să descarc”, a adăugat el. 

 

×
Subiecte în articol: elicopter asistent
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close