Antena 3 CNN Actualitate Locale Asistenți sociali din Timișoara, atacați cu pietre și amenințați cu moartea

Asistenți sociali din Timișoara, atacați cu pietre și amenințați cu moartea

Caz incredibil la Timişoara. Angajaţii unei asociaţii care oferă sprijin refugiaților din Ucraina și altor persoane vulnerabile au fost atacaţi cu pietre şi ameninţaţi cu moartea de o familie din oraş. Asistenţii sociali au închiriat o casă pentru a deschide un centru comunitar, dar mai mulţi indivizi care voiau clădirea de mai mult timp au făcut scandal.

Asistenți sociali din Timișoara, atacați cu pietre și amenințați cu moartea
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    07 Iun 2022   •   09:17

Asistenţii sociali au rămas înmărmuriţi după gesturile şocante ale familiei care îşi dorea să pună mâna pe casă, chiar dacă proprietara imobilului le-a refuzat vânzarea.

Când asistenţii au reusit să intre în locuinţă, o doamnă din curtea alăturată a început să arunce din nou cu pietre în clădire şi să ameninţe.

”Tot județul București știe de ea ce a făcut, mi-a mâncat casa, ai distrus târgul cu ea”, spune agresoarea.

Reprezentanții asociaţiei au încercat să calmeze spiritele, însă scandalul a continuat.

”O să vedeți, dacă o sa fii în viață, urmăresc unde ești și nu știu ce se întâmplă cu tine, dar te rog să spui sus acolo

Du-te dacă vrei și închiriază casa la ăia că te așteaptă. Niciodată nu o să stai tu cu ăla, îi taie capul cu toporul numai să veniți”, a amenințat într-un apel telefonic femeia.

În urma celor întâmplate, angajaţii asociaţiei au depus plângere penală pentru distrugere, amenințări și tentativă de omor.

”Nu mă interesează, mă duc, mă duc, dă-te la o parte. Băi, jur că dacă îți dau o piatră în cap...”, striga nervos unul dintre agresori.

×
Subiecte în articol: Timișoara asistenti sociali
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close