Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă la Botoșani, după ce o autospecială a Poliției ar fi lovit un copil

Anchetă la Botoșani, după ce o autospecială a Poliției ar fi lovit un copil

Conducerea Inspectoratului de Poliție Botoșani a cerut deschiderea unei anchete după ce un bărbat a povestit pe Facebook că un elev ar fi fost lovit de o autospecială a instituției.

Anchetă la Botoșani, după ce o autospecială a Poliției ar fi lovit un copil
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Sebastian Tataru
de Cătălin Onofrei    |    14 Dec 2021   •   15:42

Inspectoratul de Poliţie Botoşani a confirmat accidentul produs luni, în municipiul Botoșani, când o autospecială a Poliției a lovit un copil.

"În urma anchetei interne desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, s-a stabilit faptul că la data de 13 decembrie 2021, în jurul orei 13:00, o autospecială de poliție condusă de un lucrător din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se deplasa pe Calea Națională dinspre strada Manolești înspre strada Cornișa, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui minor care se angajase în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, astfel că față de lucrătorul care se afla la volanul autospecialei a fost dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere până la finalizarea cercetărilor", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt la IPJ Botoşani.
 

×
Subiecte în articol: Botoșani Politie masina copil lovire
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close