Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat din Cluj a ajuns la spital după ce a combinat nicotina cu un energizant, chiar în curtea şcolii

Un băiat din Cluj a ajuns la spital după ce a combinat nicotina cu un energizant, chiar în curtea şcolii

Caz șocant în Cluj acolo unde un elev de doar 15 ani a ajuns la spital după ce a consumat nicotină în combinație cu o băutură energizantă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Feb 2024   •   13:54

Un elev de 15 ani din județul Cluj a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la școală. Adolescentul le-a spus medicilor că a consumat nicotină la plic și o băutură energizantă.

Incidentul a avut loc miercuri, într-o școală din Apahida, județul Cluj. Salvarea minorului a fost un  profesor care a dat alerta.

"La data de 28 februarie 2024., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, aflaţi într-o unitate de învăţământ din localitatea Apahida au fost anunţaţi de către un cadru didactic despre faptul că un elev al şcolii acuză stări de rău.

Elevul, care a menţionat că a consumat nicotină şi o băutură energizată a fost preluat ulterior de un echipaj medical şi transportat la spital în vederea efectuării investigaţiilor medicale de specialitate” au anunțat, joi, reprezentanții IPJ Cluj.

Băiatul consumate nicotina sub formă de pliculețe. În această formulă, substanța se poate achiziționa cu ușurință de pe internet.
 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close