Antena 3 CNN Actualitate Locale "Băiatul meu nu-și amintește nimic": Un adolescent din Timișoara suferă de amnezie după ce a fost bătut într-un parc

"Băiatul meu nu-și amintește nimic": Un adolescent din Timișoara suferă de amnezie după ce a fost bătut într-un parc

Un adolescent de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri, într-un parc din Timișoara. Deși în parc mai erau persoane, nimeni nu a intervenit să îl ajute.

"Băiatul meu nu-și amintește nimic": Un adolescent din Timișoara suferă de amnezie după ce a fost bătut într-un parc
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    20 Mar 2023   •   20:09

Adolescentul în vârstă de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de mai mulți adolescenți dintr-un grup de 20 de persoane, în apropierea unei școli din Timișoara.

Copilul a încasat pumni și picioare și a căzut la pământ, lovindu-se cu capul de un gard.  Acela a fost abia momentul în care câțiva prieteni de-ai săi i-au sărit în ajutor.

Aceștia l-au dus acasă, pentru că băiatul nu își mai amintea nici măcar unde locuiește.

Părinții l-au văzut într-o stare deplorabilă, așa că au mers imediat la medic, unde aceștia i-au pus diagnosticul de amnezie temporară.

Citește și: Tragedie în Argeș! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Părinții sunt șocați

Drama și revolta părinților este cu atât mai mare pentru că niciun adult din acel parc nu a intervenit.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au transmis că în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii incidentului, precum și identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

"Băiatul meu nu-și amintește nimic. Eu i-am sunat prietenii cu care era și mi-au spus că au întâlnit un grup de 20 de copii și l-au agresat.

Prietenii lui spun că a căzut cu capul de gard. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu l-a ajutat", a declarat mama băiatului bătut.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close