Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat beat care s-a rostogolit 100 de metri, pe un traseu din Brașov, recuperat de salvamontişti

Bărbat beat care s-a rostogolit 100 de metri, pe un traseu din Brașov, recuperat de salvamontişti

Un bărbat beat care a alunecat și s-a rostogolit 100 de metri pe o pantă abruptă pe un traseu spre vârful Tâmpa a fost recuperat de salvamontişti.

Bărbat beat care s-a rostogolit 100 de metri, pe un traseu din Brașov, recuperat de salvamontişti
Sursa foto: Salvamont România
de Claudia Popovici    |    07 Noi 2021   •   21:24

Potrivit salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov, bărbatul a căzut pe o potecă spre vârful Tâmpa, traseul fiind marcat cu triunghi galben. Individul a alunecat și a căzut, rostogolindu-se pe o pantă foarte abruptă circa 100 de metri.

„Numai norocul a făcut să sufere doar traumatisme minore, respectiv plăgi escoriate la nivelul membrelor și capului. Persoana, în vârstă de 26 de ani, a fost scoasă înapoi în potecă cu ajutorul echipamentului de alpinism din dotare, fiind mai departe preluată de un echipaj SMURD”, anunță Salvamont Poiana Brașov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Salvamont România a precizat că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului.

„Ținut la beci până se trezește, să nu plece iar, că vă dă de lucru până dimineața. Și pus la plată când se trezește” sau „Lăsați-l să doarmă acolo ca să îi treacă beția” sunt doar 2 comentarii ale utilizatorilor Facebook care au acuzat inconștiența bărbatului.

Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov (Salvamont Poiana Brasov) și Serviciul Public Județean Salvamont Brașov pentru recuperarea unei persoane aflată în stare de ebrietate și blocată într-o zonă de abrupt!

Publicată de Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 7 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Brașov salvamontisti bărbat beat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close