Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost găsit mort, pe scaunul din faţa al unei maşini parcate pe strada Liniştei din Timişoara

Un bărbat a fost găsit mort, pe scaunul din faţa al unei maşini parcate pe strada Liniştei din Timişoara

O femeie din Timişoara a sunat, astăzi, la numărul de urgenţă 112, după ce a descoperit cadavrul unui bărbat pe scaunul din faţa al unei maşini parcate pe strada Liniştei din oraş.

Un bărbat a fost găsit mort, pe scaunul din faţa al unei maşini parcate pe strada Liniştei din Timişoara
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    31 Oct 2023   •   15:33

Polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați în jurul orei 12.00, de o femeie, cu privire la faptul că pe strada Liniștei din municipiul Timișoara, pe scaunele din față ale unui autoturism, se află un bărbat mort.

Femeia a mărturisit că venea un miros puternic de putrefacție din acel autoturism, motiv pentru care s-a dus să verifice ce se află înăuntru.

Potrivit primelor informații, bărbatul găsit decedat în mașină are 53 de ani și este din Galați.

Medicii legiști nu au găsit urme de violență pe corpul bărbatului, mai mult decât atât, aceștia au stabilit că victima era decedată de mai multe zile. Vecinii din zonă sunt șocați de descoperirea macabră și susțin că nu l-au observat pe bărbat în jurul mașinii, cel mai probabil era un om al străzii care se adăpostea în interior pe timpul nopții, iar dimineața pleca.

Oamenii legii fac verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurările producerii acestui eveniment, notează Mediafax.

Citește și: Răzvan a murit pe loc în maşina ruptă în două la 120 de km/h, după tragicul accident din Constanţa

”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Liniștei din municipiul Timișoara ar fi observat pe scaunele din față ale unui autoturism, un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat transmis de polițiști.

×
Subiecte în articol: barbat mort Timișoara
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close