Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat înarmat cu un cuțit a terorizat o întreagă comună din Bacău. A spart o locuință, a incendiat o cameră și a amenințat o vânzătoare

Un bărbat înarmat cu un cuțit a terorizat o întreagă comună din Bacău. A spart o locuință, a incendiat o cameră și a amenințat o vânzătoare

Momente de panică într-o comuna din județul Bacău. Un individ a devenit spaima locuitorilor, după ce, în doar câteva ore, a spart o locuință, a incendiat o cameră, a amenințat cu un cuțit o vânzătoare și a intrat înarmat cu o armă albă în sediul primăriei.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a terorizat o întreagă comună din Bacău. A spart o locuință, a incendiat o cameră și a amenințat o vânzătoare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    19 Ian 2023   •   12:08

Totul a început luni seară în comuna Horgești, județul Bacău, când un bărbat a spart o locuinţă de unde a furat mai multe bunuri, apoi a incendiat camera pentru a-şi ascunde fapta, după care, dimineaţa a intrat înarmat cu un cuţit într-un magazin şi a cerut un pachet de ţigări.

Individul a intrat cu un cuţit şi în sediul primăriei din comună sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau pe holul de la intrare.

În cele din urmă, individul a fost prins. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, din comuna Dămieneşti, cioban la o stână din Horgeşti.

”În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă de tâlhărie și două infracțiuni de distrugere”, a declarat subcomisar Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Citeşte şi : Filmul dublei crime din Bran. Cum au fost uciși cei doi soți și motivul care a dus la tragedie

Astăzi, suspectul urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Bacău bărbat înarmat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close