Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie ca în filme în Primăria Ștefănești: Secretara și consiliera și-au împărțit pumni și picioare - VIDEO

Bătaie ca în filme în Primăria Ștefănești: Secretara și consiliera și-au împărțit pumni și picioare - VIDEO

Bătaie ca în filme în Primăria Ștefănești: Secretara și consiliera și-au împărțit pumni și picioare - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura video
23 Mar 2018   •   19:08

Bătaie ca în filme în Primăria Ștefănești, judeșul Argeș! Protagoniste? Secretara Georgeta Ion şi consiliera edilului Lavinia Năstase.

Din primele informații, se pare că secretara a fost bătută în propriul birou. Soţul victimei, Ion Adrian, şeful gării din Piteşti, a declarat pentru argesenii.ro că, în această dimineaţă, Lavinia Năstase a intrat peste soția sa în birou, a bătut-o şi a jignit-o. Speriată, femeia, a făcut şi un atac de panică, iar colegii au chemat ambulanţa.

“Nu se poate să se întâmple aşa ceva, într-o instituţie publică. A fost bătută şi jignită, iar doamna primar nu a reacţionat în niciun fel. Cred că aceste femei ori sunt drogate, ori au probleme psihice. Acum suntem la Urgente la spital. Voi face pângere, voi scoate certificat medico-legal, pentru că nu se poate aşa ceva”, a declarat Ion Adrian, soţul femeii bătute.

Pe de altă parte, consilierul primarului, Lavinia Năstase, a declarat că ea a fost cea agresată: “M-a prins în birou, mă dădea cu capul de pereţi şi sunt zgâriată pe mâini, dar eu nu am mai anunţat pe nimeni”.

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close