Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Focșani! O femeie a fost sechestrată și agresată sexual de un preot - VIDEO

Caz șocant în Focșani! O femeie a fost sechestrată și agresată sexual de un preot - VIDEO

Caz șocant în Focșani! O femeie a fost sechestrată și agresată sexual de un preot - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video
30 Aug 2018   •   10:31

O infirmieră de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Focşani îşi acuză şeful că a sechestrat-o şi lovit-o la serviciu. Femeia spune că directorul unităţii, care este preot, a închis-o în biroul de protocol, a ameninţat-o şi i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu el.

După ore de teroare, angajata a reuşit să scape doar după ce directorul ar fi primit mai multe telefoane de la psihologul instituţiei. 

Angajata Căminului pentru Persoane Vârstnice Focșani povesteşte cu groază cum şeful ei ar fi lovit-o şi ar fi ameninţat-o, după ce ar fi sechestrat-o în biroul de protocol. Totul ar fi început la 4 dimineaţa, atunci când infirmiera lucra pe tura de noapte, împreună cu un coleg.

Femeia susţine că directorul s-a enervat mai tare pentru că ea a negat anumite acuzaţii cu privire la colegii săi de muncă.

Femeia îl acuză pe directorul Căminului că i-ar fi cerut şi să întrețină relații intime cu el.

Femeia susține că a vorbit cu mai mulți superiori din cadrul Primăriei din Focșani, dar că nu a găsit înțelegere. Afirmațiile infirmierei sunt susținute și de colegi de-ai ei, care sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. La rândul lor, oamenii se plâng de comportamentul directorului.

Directorul căminului se contrazice în declaraţii. A refuzat să răspundă la întrebări deși, inițial, promisese că va sta de vorbă cu presa.

Directorul Căminului este şi preot şi slujește la o biserica din Focșani.

×
Subiecte în articol: preot sechestrata
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close