Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Aveți Sus un îngeraș păzitor...” El este Ciprian, bărbatul călcat de TIR alături de cei doi fii. Și-a văzut copilul murind

”Aveți Sus un îngeraș păzitor...” El este Ciprian, bărbatul călcat de TIR alături de cei doi fii. Și-a văzut copilul murind

Ciprian este bărbatul care și-a luat copiii de mână și a încercat să traverseze regulamentar strada, în drumul spre grădiniță. Nu s-a gândit nici măcar pentru o clipă că este ultima dată când îl va ține de mânuță pe fiul cel mic.

”Aveți Sus un îngeraș păzitor...” El este Ciprian, bărbatul călcat de TIR alături de cei doi fii. Și-a văzut copilul murind
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    20 Apr 2023   •   13:32

Era prima zi după vacanța de primăvară. Cei trei ieșiseră din cabinetul medicului de familie. Văzând TIR-ul oprit pentru o persoană care traversa din partea opusă, Ciprian, alături de cei doi fii ai lui, s-a angajat în traversarea regulamentară, pe trecerea de pietoni.  

A fost nevoie doar de un moment de neatenție din partea șoferului pentru a se ajunge la o adevărată tragedie. Acesta nu i-a observat pe cei trei și a pornit mastodontul. Cel mic a murit pe loc. Tatăl a suferit, de asemenea, răni grave, însă este în afara oricărui pericol. A fost operat de urgență în urma unei rupturi de splină, și a suferit și o fractură de bazin.  

Fiul cel mare a scăpat cu răni mai ușoare, fiind externat la câteva ore după accident.   

Șoferul tirului susține că cei doi copii au sărit pe trecerea de pietoni și nu a putut să îi evite, deși imaginile de pe camerele de supraveghere îl contrazic. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.   

Citește și: Momentul în care tatăl și cei doi copii sunt spulberați pe trecerea de pietoni de un TIR, la Iași

Pe pagina de Facebook a mamei copilului ucis au curs mesajele de condoleanțe.

”Nu am cuvinte!!... Multa putere și forță...! Sincere condoleanțe....aveți sus un îngeraș păzitor!!!

Nici nu pot să-mi imaginez cât de mare e durerea ta. Mă rog să ai putere în aceste momente dificile.

În acest moment cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să vă dea multă putere sa treceți peste această imensă durere!

Nu sunt cuvinte! Chiar nu sunt! Am fost și am aprins lumânări ieri. Totul e de prisos! Dacă este ceva, orice, care să ajute în orice fel, în clipele astea… suntem alături de voi.

Cuvintele sunt fără niciun rost într-un așa moment de durere! Să vă dea Bunul Dumnezeu multă putere! Dumnezeu să aibă grijă de un așa suflet mic în Împărăția Sa!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate. 

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close