Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil din Teleorman a murit călcat de un buldoexcavator, în timp ce mergea spre şcoală. Şoferul se aplecase după cafea și a pierdut controlul

Un copil din Teleorman a murit călcat de un buldoexcavator, în timp ce mergea spre şcoală. Şoferul se aplecase după cafea și a pierdut controlul

Un copil de 11 ani din Teleorman a fost călcat de un buldoexcavator în timp ce mergea spre şcoală. Șoferul utilajului, un bărbat de 36 de ani, s-a aplecat după cafea și a pierdut controlul.

Un copil din Teleorman a murit călcat de un buldoexcavator, în timp ce mergea spre şcoală. Şoferul se aplecase după cafea și a pierdut controlul
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   20:16

Bărbatul afirmă că în momentul în care l-a lovit pe copil mergea spre cimitirul din zonă pentru a săpa o groapă.

După ce a constatat lovirea copilului, tânărul s-a dat jos de la volan și i-a acordat primul ajutor, scrie liberinteleorman.ro. Din păcate, efortul său a fost în zadar. 

Minorul a fost lovit grav în zona capului de cupa utilajului şi nu a mai putut fi salvat.

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări, în cazul unui accident rutier produs astăzi, în comuna Orbeasca, în jurul orei 10:40.

Din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din localitate, conducea un buldoexcavator pe strada Valea Râului, ar fi lovit, cu cupa vehiculului, un pieton, minor în vârstă de 11 ani.

În urma impactului a rezultat decesul minorului", a transmis IPJ Teleorman.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

×
Subiecte în articol: Teleorman copil buldoexcavator
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close