Antena 3 CNN Actualitate Locale Cristian Pomohaci, primit cu aplauze la un festival. „Prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește” - VIDEO

Cristian Pomohaci, primit cu aplauze la un festival. „Prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește” - VIDEO

Cristian Pomohaci, primit cu aplauze la un festival. „Prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Pomohaci
04 Iul 2017   •   22:11

Părintele Cristian Pomohaci a fost prezent sâmbătă la Festivalul Bujorul de munte din Gura Rîului, potrivit monitorulcj.ro

Pentru că înainte ca părintele să intre pe scenă s-a oprit ploaia, directoarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale “Cindrelul-Junii” Sibiu, a spus că acest lucru a fost un semn de la Dumnezeu. „Iată că Dumnezeu ține cu noi și prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește. Iată că s-a oprit ploaia. Să-l aplaudăm încă o dată pe părintele Pomohaci și să-i spunem că noi sibienii îl iubim”.

Artistul a mulțumit publicului pentru aplauze și a spus că pentru el, Sibiul este a doua casă.

„Vă mulțumim din toată inima și vă iubim și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze încă o dată. Îi suntem datori că a oprit ploaia, și îi mulțumim că suntem alături de voi. Vă iubim, Doamne Ajută”, a spus Cristian Pomohaci, pe scena Festivalul Bujorul de munte din Gura Rîului.

Preotul este acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor. Cristian Pomohaci susţine că este nevinovat şi are timp 30 de zile să-şi demonstreze nevinovăţia în faţa Eparhiei din Alba Iulia, acesta fiind, în prezent, oprit de la slujirea slujbelor bisericeşti.

×
Subiecte în articol: Sibiu festival Cristian Pomohaci
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close