Antena 3 CNN Actualitate Locale A rămas fără permis pentru 510 zile și a fost internat la spital fără voia lui. Pățania unui șofer din Bihor, după o cursă nebună prin oraș

A rămas fără permis pentru 510 zile și a fost internat la spital fără voia lui. Pățania unui șofer din Bihor, după o cursă nebună prin oraș

Un bărbat a condus haotic un autoturism la ieșirea din Oradea spre Biharia. A mers pe contrasens, a intrat în depășiri și a refuzat să oprească la semnalele poliției. A fost amendat și internat involuntar la spital.

A rămas fără permis pentru 510 zile și a fost internat la spital fără voia lui. Pățania unui șofer din Bihor, după o cursă nebună prin oraș
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    Georgiana Botez    |    08 Dec 2022   •   14:49

510 zile fără permis – sancțiunea record încasată de un șofer care a provocat haos în trafic pe un drum național din Bihor. Polițiștii l-au urmărit și l-au prins după ce acesta a intrat într-un șanț. 

În viteză, pe contransens, depășiri pe trecerile de pietoni, refuzul de a se opri la semnalele agenților, goană cu Poliția pe urmele sale și, la final, un viraj direct într-un șanț.

Sunt faptele pe care le-a comis, în aceasta dimineața, în Oradea și pe drumul spre Satu mare un bărbat de 45 de ani, din Odorheiul Secuiesc. Pentru toate aceste infracțiuni, polițiștii i-au ridicat permisul pentru 510 zile și i-au dat o amendă de peste 2320 de lei.

Nu era băut și nici drogat, au stabilit oamenii legii, care l-au internat într-un spital din Oradea.

"De asemenea, pentru că autoturismul condus de acesta nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare în partea din față, polițiștii au dispus și retragerea certificatului de înmatriculare a vehiculului. Totodată, bărbatul a fost internat involuntar într-un spital din municipiul Oradea", adaugă sursa citată.

Un șofer a reușit să surprindă în imagini o adevărată desfășurare de forțe a poliției rutiere din Bihor, exact "ca în filme", au concluzionat alți participanți la trafic.

Autos uldozes dioszegnel utzarral. Mint a filmeken.

Posted by Csaba Fodor on Thursday, 8 December 2022

×
Subiecte în articol: Bihor sofer amendat internat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close