Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi dealeri au fost prinși în flagrant când preluau nouă kilograme de droguri, în Timișoara

Doi dealeri au fost prinși în flagrant când preluau nouă kilograme de droguri, în Timișoara

Două persoane au fost prinse în flagrant de polițiști după ce au preluat un colet care conținea nouă kilograme de canabis. Drogurile urmau să fie distribuite în Timișoara.

Doi dealeri au fost prinși în flagrant când preluau nouă kilograme de droguri, în Timișoara
Sursa foto: Poliția Română
de Ioana Mircea    |    09 Apr 2023   •   12:34

Cei doi suspecți se aflau în vederea anchetatorilor de mai multă vreme. Lovitura finală au primit-o la sfârșitul acestei săptămâni, atunci când polițiștii din Timișoara i-au prins în flagrant în timp ce ridicau un colet de la o firmă de curierat.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani și o femeie de 26 de ani. Cei doi primiseră drogurile de mare risc din Spania. Ulterior, aceștia urmau se le vândă pe piața neagră din Timișoara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cutia pe care au ridicat-o de la firma de curierat, anchetatorii au descoperit nu mai puțin de 9 kilograme de droguri de mare risc.

Citește și: Bărbat care transporta aproape 50 de kilograme de droguri, prins de polițiști, în Cluj

Cei doi au fost imediat reținuți, iar ulterior, magistrații tribunalului Timiș au decis arestarea lor pentru 30 de zile.

Acum, cei doi sunt cercetați într-un dosar de trafic internațional de risc și mare risc. Cei doi riscă ani grei de închisoare.

×
Subiecte în articol: droguri Timișoara
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close